Tiden bara springer iväg...

Och jag hinner knappt med!

Man vaknar måndag morgon, lämnar Agnes på förskolan och far till jobbet. När man kommer och hämtar har det hunnit bli fredag eftermiddag och det är dags för lite städ inför helgen och SvenneBanan-fredagsmys. Man går och lägger sig i tron om att få sin skönhetssömn men väcks av alarmet som talar om att det är måndag morgon och dags att bege sig till jobbet... Ja herrejisses!! Kan någon sakta ner tiden, tack!?

Imorgon går vi in i vecka 19 (18+0)!! Har knappt hunnit reflektera över graviditeten den här gången, den lixom bara är där... Sist var det så mycket, lusläsning av olika sidor som handlade om graviditet, funderingar kring framtiden och planering av inköp... Nu är lixom allt färdigt och det känns mer som en otroligt lång transportsträcka tills vi får träffa det lilla liv som växer där inne!
Tittar man ut känns det ännu mer avlägset, 30 juli är far, far away och herregud då har ju alla typ semestrat klart och börjat jobba igen! Nästan...


Stockholm!!

Vi har haft en mini-weekend i Stockholm!
Mannen hade rikskonferens med BDS och jag gick sedvanligt på shoppingtur! Det blev många påsar med lite av varje i! :)

Det var kanske lite väl att gå så mycket och länge igår för jag har börjat få känningar av foglossning... Men inget ont som inte har nåt gott med sig!! ;)

På kvällen var hela BDS-ligan på Wallmans salonger och bjöds på både god mat och härlig underhållning! Kan varmt rekommenderas till alla.

Nu sitter vi på tåget hem och längtar nästan lite ihjäl oss efter vår lilla skrutt! Hon har fått rå om mormor och morfar i helgen! :)



RSS 2.0