Det finaste man har...

sätter man på bordet... Resten kryper dit själv!!! ;)


Gräsänka

Har varit gräsänka hela helgen då pappan i familjen åkte till Göteborg i fredags för att kolla på Springsteen x2! Jag och lillan har njutit av vädret, besökt Ikea tillsammans med mormor och morfar samt shoppat på byn med minirenen! :) Medan vi väntar på pappsen kollar vi på reprisen av OS-invigningen!! Ha en härlig söndag!! :)


De ska va gött å leva...

Nu när högsommarvärmen äntligen hittat hit passar vi på att bada utomhus!! I onsdags var vi på ett utomhusbad och svalkade av oss tillsammans med minirenen och några till. Igår blåste vi upp poolen som vi köpte tidigare i somras. Lillan var lite skeptisk till en början men minirenen plaskade glatt på!! :) Idag fortsätter vi njuta av det fina vädret och inväntar just nu på besök av mormor och morfar!! :)


Bröllop #2

Det blev ännu ett fantastiskt bröllop den här sommaren!! Tyvärr regnade det ganska kraftigt under vigseln men det gjorde ingenting för den vackra bruden strålade som solen självt!! :)


Om det blir alldeles tyst...

Och man inte ser sitt barn... Då kan det se ut såhär:


Long time no see...

Blogg.se har uppdaterat både hemsida och app och därmed flyttat bloggar, därför har det varit lite krux att komma in och uppdatera. På sistone har det varit mycket planering inför bröllopet och jag känner hur stressen nosar mig i hälarna... 😳 Den senaste månaden har vi bara tagit dagen som den kommer, pappan i familjen har semester varannan vecka så då har vi passat på att göra något tillsammans! Lovar att bli bättre på att uppdatera nu när man inte blir utslängd hela tiden!! Kram från oss


RSS 2.0